Látogatók: 37498

Aranyalma Cukrászda

egyedi torták , sütemények , kézmûves édességek

  

Az Aranyalma Cukrászda 2003 óta fogadja vendégeit Székesfehérvár belvárosában a Palotai út 4 szám alatt. Ismertsége (és elismertsége) messze-messze túlmutat a város határán. A székesfehérvári és a környékbeli lakosok kedvenc cukrászdája.

Kedves és egyedi belső kialakítás, kellemes hangulat, figyelmes kollektíva várja finom és minőségi süteményekkel, édesség különlegességekkel, a vendégeket.

Termékeink között széles választékban kínáljuk a klasszikus recept szerint készült, hagyományos, házias jellegű termékeket és a korszerű táplálkozási igényeket kielégítő süteményeket is. A választékunk napjainkban is folyamatosan bővül és megújul. 

Rendelésre és készletből történő süteményárusítás mellett, minden ünnepre, alkalomra (esküvők, rendezvények, fogadások) süteményeinek elkészítését és kiszállítását vállaljuk.

Exkluzív megrendeléseket is felveszünk, egyedi tervek alapján készült torták elkészítését is vállaljuk amelyeknek csak az Ön képzelete szabhat határokat!

Munkatársainkkal naponta azon fáradozunk, hogy az Aranyalma Cukrászda sajátos íz világa, vendégeink elismerése a továbbiakban is megmaradjon

Ha még nem járt nálunk mindenképpen látogasson el hozzánk, és kóstolja meg a csak természetes alapanyagokból készült sütemény különlegességeinket.

 
 
 
  • Utolsó frissítés: 2018 augusztus 14.